SPORT 2 aprilie 2019

VIDEO Ștafeta jandarmilor: peste 670 de km alergați în 24 de ore

de Iulia Drăghici - Taraș | 697 vizualizări

Evenimentul marchează Ziua Jandarmeriei Române

Jandarmii covăsneni și partenerii acestora au încheiat luni la ora 12:00 Ștafeta de 24 de ore, derulată începând de duminică în Parcul Elisabeta din municipiul Sfântu Gheorghe.  Distanța parcursă de cei aproximativ 140 de participanți însumează peste 670 de kilometri.

Bilanțul ștafetei, un eveniment care promovează mișcarea și stilul de viață sănătos, însumează așadar 24 de ore sau 1.440 de minute, respectiv 86.400 de secunde scurse de la startul dat duminică în parcul Elisabeta. Aproximativ 140 persoane au participat la acțiunea organizată de Ziua Jandarmeriei Române. Acestea au alergat în total peste 670 km.

„Activitatea care tocmai s-a încheiat face parte din seria activităților organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Anul acesta aniversăm 169 de ani de la înființare. (...) Considerăm că activitatea de azi a fost un succes, ținând cont că pe lângă cei din structurile militare de la nivelul județului care au alegat la manifestare, alături de noi au venit și cetățeni care ni s-au alăturat. Le mulțumim pe această cale și îi așteptăm și la edițiile viitoare”, a declarat luni, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, inspectorul șef al IJJ Covasna, locotenent colonelul Adrian Nichifor.

În debutul evenimentului, adică duminică, printre alergători s-a aflat și prefectul județului Covasna, Sebastian Cucu.

Evenimentele dedicate Zilei Jandarmeriei continuă marți, 2 aprilie, cu Ziua Porților Deschise la sediul IJJ Covasna, între orele 10:00 și 12:00, unde vor avea loc diverse exerciții demonstrative, dar și miercuri, 3 aprilie, când la Grupul Statuar „Mihai Viteazul” din centrul municipiului Sfântu Gheorghe va avea loc, începând cu ora 12:00, un ceremonial militar și religios, avansarea jandarmilor și premierea elevilor participanți la concursul de istorie organizat tot de jandarmi. Totodată, aici se va putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni, dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.