SPORT 19 septembrie 2022

Sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au performat și la judo

de Marius Raczek | 539 vizualizări

Trei medalii, una de argint și două de bronz, au fost obținute de sportivii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Judo Ne-Waza U14, U16 și Turneul Internațional de Judo „Cupa Temerarul”, competiție la care au participat sportivi din 12 țări.

În perioada 16-18 septembrie 2022, la Sibiu, în Sala Sporturilor Transilvania, s-au desfășurat Campionatele Naționale de Judo Ne-Waza, la categoriile de vârstă U14 și U16. În aceeași locație, pe alte spații de luptă, s-a desfășurat și Turneul Internațional de Judo „Cupa Temerarul” Sibiu 2022, competiție de tradiție, aflată la ediția a XXVII-a, la care au participat sportivi din 12 țări (Austria, Bosnia, Croația, Italia, Polonia, Republica Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Republica Yemen și România), cu peste 650 sportivi înscriși la fiecare competiție.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la ambele competiții, cu 5 sportivi însoțiți și pregătiți de antrenorul de judo și arte marțiale Oltean Petru, rezultatele acestora fiind următoarele: Stănciuleasa Adrian vicecampion național, locul II, medalie de argint la categoria de -55kg/U16 ani, Oltean Veronica-Elena locul III, medalie de bronz la Campionatul Național de Judo Ne-Waza categoria -48 kg/U16 ani, respectiv medalie de bronz și la Turneul Internațional de Judo „Cupa Temerarul” la categoria -44kg/U16 ani, Lungu Briana locul V la Campionatul Național de Judo Ne-Waza categoria -52kg /U16 ani. O evoluție bună au avut-o și sportivii Gabriel Munteanu și Gabriela Onișoru.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.