SPORT 5 august 2021

Sportiva Kriszta Incze, din Sfântu Gheorghe, eliminată de la Jocurile Olimpice

de David Leonard Bularca | 2711 vizualizări

Aceasta a cedat în meciul cu letona Anastasia Gregorieva, triplă campioană europeană

Parcursul covăsnencei Kriszta Incze, din Sfântu Gheorghe, la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an s-a încheiat miercuri dimineață. Reprezentanta României la concursul de lupte, categoria 62 de kilograme, a părăsit sala plângând, deși în prima repriză aceasta a condus cu 2-0. 

După prima repriză de joc cele două jucătoare erau la egalitate, 2-2. Însă în final, scorul a fost de 14-7 pentru letona Anastasia Gregorieva, care a reușit să se impună. Chiar dacă Incze a dat replici bune la atacurile letonei, nu a fost suficient pentru a trece în etapa următoare, unde s-ar fi luptat pentru medalia de bronz. 

Covăsneanca în vârstă de 25 de ani s-a arătat dezamăgită după înfrângerea suferită. 

„Am sperat la aur, apoi măcar la bronz, dar am greșit prea mult în fața lui Gregorieva. Am atacat la un moment dat cu orice risc, fiindcă letona luase avans, am reușit să mă apropii, dar m-a întors. Am avut niște emoții imense. N-am putut să mi le controlez. Sunt foarte supărată pe mine. Îmi pare rău că am dezamăgit atâția oameni care m-au susținut: familia, prietenii, antrenorii, conducerea federației. Voi avea o discuție cu mine și voi găsi resursele să renasc, să merg mai departe cu capul sus”, a spus Kriszta Incze, citată de gsp.ro. 

România mai este reprezentată la lupte libere și lupte feminine de alți trei sportivi: Albert Saritov (97  kg), Emilia Alina Vuc (50 kg) și Beatrice Andreea Ana (53 kg). 

Sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.