SPORT 15 iunie 2011

Spicom Sfântu Gheorghe a pierdut bronzul

de Székely Emőke | 476 vizualizări

Încurajată de o galerie de 50 de persoane în partida disputată la Târgu Mureş contra echipei ACS Odorheiu Secuiesc, contând pentru locurile 3-4 din Liga I de futsal, Spicom Sfântu Gheorghe nu a reuşit să treacă de echipa din Harghita şi să obţină medalia de bronz mult visată. Partida, deşi la prima vedere se anunţa una echilibrată, a fost dominată de echipa din Odorheiu Secuiesc, harghitenii câştigând cu scorul de 5-1.

Meciul pentru locurile 3-4 din campionat a început cu o întârziere de câteva minute, pentru că tabela sălii sporturilor din Târgu Mureş s-a defectat, arbitrii fiind nevoiţi să folosească metoda clasică de cronometrare. Presingul agresiv al celor din Odorhei a dat roade în minutul 5, când Mihaly a înscris pentru 1-0. Acesta a fost şi scorul cu care cele două echipe au intrat la vestiare.

În cea de-a doua repriză Spicom a ratat o mare ocazie prin Manya, care de la trei metri nu a nimerit poarta adversă. Replica harghitenilor a venit repede, Szocs înscriind pentru 2-0. Spicom a scos portarul de pe teren în încercarea disperată de a salva meciul, însă tot Odorheiul a înscris prin Csoma (3-0). Covăsnenii au avut o sclipire prin Ţicalo (3-1), dar golul lui s-a dovedit a fi doar unul de onoare, pentru că, profitând de poarta goală, acelaşi Csoma a marcat de două ori în acelaşi minut (4-1, 5-1), pecetluind astfel soarta meciului.

ACS Odorheiu Secuiesc-Spicom Sfântu Gheorghe 5-1 (1-0)

Marcatori: Mihaly (5), Szocs (29), Csoma (34, 37, 37), respectiv Ţicalo (35)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.