SPORT 20 aprilie 2023

Speranțe la medalii pentru Incze Kriszta și Cătălina Axente

de Marius Raczek | 766 vizualizări

În perioada 17-23 aprilie, la Zagreb, în Croația, are loc Campionatul European de lupte pentru seniori, clubul Sepsi-SIC fiind reprezentat la această importantă competiție continentală de Incze Kriszta și Cătălina Axente.

Incze Kriszta, care concurează la categoria 65 kg, este dublă medaliată cu bronz la ultimele două ediții ale Campionatului European. Ea va debuta astăzi, în sferturile de finală, fază în care o va întâlni pe croata Iva Geric sau pe sportiva din Serbia, Masa Perovic. Pe pagina oficială de facebook a clubului, Incze Kriszta a declarat: „M-am pregătit pentru Campionatul European. Cred că competițiile sunt mai mult o provocare mentală pentru mine, așa că trebuie să mă înving mai întâi pe mine. Încep joi, sper să continui și vineri. La finalul turneului continental, aș fi mulțumită cu medalia de aur, cea mai înaltă treaptă a podiumului este întotdeauna obiectivul!”.

Cătălina Axente, dublă campioană mondială la lupte pe plajă, evoluând în cadrul categoriei 76 kg, a câștigat în calificări, în fața nemțoaicei Francy Raedelt, dar a pierdut în sferturi disputa cu Yasemin Adar din Turcia. Dacă sportiva turcă se va califica în finală, atunci Cătălina Axente va avea șansa să lupte pentru medalia de bronz, în recalificări.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.