SPORT 22 aprilie 2024

Soarta medaliilor de bronz se decide la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 1058 vizualizări

Nu este un sezon deloc ușor pentru Sepsi-SIC, după victoria din prima partidă contând pentru finala mică a Ligii Naționale de Baschet Feminin, trupa lui Zoran Mikes a cedat la Târgoviște, astfel că va fi nevoie de o a treia partidă, decisivă.

Față de sezoanele anterioare când Sepsi-SIC a avut un parcurs de metronom, alături de CSM Constanța și FCC Baschet UAV Arad, iată că și CS Municipal Târgoviște a reușit să le învingă pe, încă, campioanele en-titre. A doua partidă contând pentru finala mică a început echilibrat, dar primul sfert a revenit gazdelor. Diferența de zece puncte avea să fie decisivă la final, căci deși și-a adjudecat celelalte trei sferturi, Sepsi-SIC nu a mai reușit să revină. CS Municipal Târgoviște s-a impus cu rezultatul de 71-64 (26-16, 14-15, 15-16, 16-17), astfel că soarta medaliilor de bronz se va decide în a treia partidă. Principalele marcatoare au fost: Hristova (16 puncte), Jankovic și Range (câte 11 puncte), respectiv Cătinean și Nyström (câte 9 puncte).

Partida decisivă, finala mică disputându-se după sistemul cel mai bun din trei jocuri, va avea loc la Sfântu Gheorghe, luni, 22 aprilie, cu începere de la ora 19:00.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.