SPORT 9 iunie 2014

Sfârșit de sezon pentru echipele de tenis de masă din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 409 vizualizări

Sala sporturilor municipală din Sfântu Gheorghe a găzduit la sfârșitul săptămânii ultima etapă din Superliga și Divizia B la tenis de masă. În urma etapei, Electrica Sfântu Gheorghe a terminat campionatul pe locul 5 în Superligă și pe locul 10 în Divizia B ceea ce le asigură locul și pentru următorul sezon.

Rezultatele echipei de Superligă: Electrica – Craiova 5-0, Electrica – Zalău 5-1, Electrica – Buzău 5-0. Rezultatele echipei de Divizia B: Electrica – Topoloveni 2-5, Electrica – București 3-5, Electrica – Satu Mare 2-5.

„Sunt mulțumit de evoluția din acest sezon. Am terminat Superliga pe locul 5, avem așadar locul asigurat și pentru la anul, iar în Divizia B am terminat pe locul 10, departe de locurile retrogradabile. La etapa din Sfântu Gheorghe în echipa de Divizia B au jucat numai copii, aveam deja locul asigurat, așadar am mers pe acumularea de experiență pentru copii. Așa voi face și de acum încolo, dacă avem locul asigurat, jucăm cu copiii pentru ca aceștia să câștige experiență în competiții” – ne-a declarat antrenorul și jucătorul Teodor Simon.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.