SPORT 15 martie 2023

Sezonul regulat s-a încheiat, dar a mai rămas o necunoscută

de Marius Raczek | 590 vizualizări

Odată cu disputarea etapei a 30-a din Superliga, sezonul regulat a luat sfârșit, cu toate acestea a mai rămas în așteptare „finala” dintre Sepsi OSK și FC U Craiova 1948, când vom cunoaște tabloul complet atât din Play-Off, cât și din Play-Out.

A fost o primă parte a campionatului dominată de Farul Constanța, alte patru echipe, CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova și Rapid București neavând prea mari emoții pentru calificarea în Play-Off. Față de sezonul trecut, FC Argeș și FC Voluntari nu mai sunt în primele șase, a urcat Rapid București, și vom vedea dacă Sepsi OSK sau FC U Craiova 1948. Cea mai mare perdantă este FC Hermannstadt, sibienii penalizați cu nouă puncte au terminat pe locul 11, deși cu punctele luate acum ar fi, probabil, în Play-Off. 

Pentru Sepsi OSK, ca de fiecare dată, au contat mult punctele pierdute, patru cu CS Mioveni, ultima clasată, sau seria de la începutul anului cu o înfrângere și trei remize. Toate aceste puncte irosite, sau măcar o parte din ele, nu ar fi dus la situația de a sta la mâna meciului cu FC U Craiova 1948. Iar acest meci, și situația creată de suspendarea în minutul 26, atât cât a durat el în luna ianuarie, au stârnit mai multe comentarii și dispute decât întregul campionat. Dar așa e la noi, sezonul regulat s-a încheiat, și cu toate acestea mai e un meci, iar joi Sepsi OSK poate demonstra pe teren că își merită locul în Play-Off.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.