SPORT 23 ianuarie 2021

Sepsi SIC s-a calificat în Top 16 al EuroCup Women

de Iulia Drăghici - Taraș | 1285 vizualizări

Prin victoria cu rezultatul de 57-50 (15-17, 11-17,19-9, 12-8) în ultima partidă a grupei G, care a avut loc în sala Sepsi Arena, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a calificat în premieră în Top 16 al competiției EuroCup Women.

Ultimul adversar al echipei noastre a fost Cadi La Seu. Ca și în partida anterioară, disputată de fetele noastre, întâlnirea cu spanioloaicele a fost dramatică. Adversarele au condus la pauză cu opt puncte, însă, elevele lui Zoran Mikes au revenit, impunându-se în ultimele două sferturi. Pentru Sepsi SIC au marcat: Rebekah Gardner 17 puncte (8 recuperări), Annemarie Gödri-Părău 14p, Andra Simina Mandache 8p, Marie Ruzickova 8p, Jovana Pasic 6p, Becca Tobin 4p (9 recuperări).

Ocupând prima poziție în clasamentul grupei G, Sepsi SIC s-a calificat pentru următoarea fază a EuroCup Women în care va întâlni formația Lointek Gernika Bizcaia.

„Jucăm cu un adversar din Spania în optimi. După cum se știe, echipa noastră a fost lider în grupă, cu două victorii și o înfrângere, rezultate cu care a ajuns în optimile de finală ale Eurocup, unde Lointek Gernika Bizkaia ne va fi adversar. Echipa bască s-a calificat de pe locul doi în playoff, după ce a terminat în grupa F cu două victorii și o înfrângere. În cazul unei noi calificări, putem juca împotriva italiencelor de la Reyer Venezia sau a polonezelor de la InvestInTheWest ENEA Gorzow, în sferturile de finală”, au transmis, prin pagina de Facebook, reprezentanții Sepsi SIC. 

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi SIC. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.