SPORT 21 martie 2024

Sepsi-SIC s-a calificat în semifinalele LNBF

de Marius Raczek | 1119 vizualizări

După o victorie concludentă în prima partidă, Sepsi-SIC a câștigat și meciul al doilea cu CSTBv CSU Olimpia Brașov, și astfel s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin.

A doua partidă s-a disputat la Brașov, Sepsi-SIC reușind o nouă victorie la scor, 99-58 (19-15, 25-18, 25-9, 30-16). Dacă în primul sfert gazdele, CSTBv CSU Olimpia Brașov, au ținut pasul, în ultimele două sferturi diferența a crescut considerabil. Sepsi-SIC a demonstrat că este campioana en-titre, obținând practic o calificare în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin fără emoții. Principalele marcatoare au fost: Hristova (22 de puncte), Armanu (16 puncte) și Jankovic (14 puncte).

În faza sferturilor de finală favoritele s-au impus, toate, fără a mai fi nevoie de un al treilea meci, sistemul de disputare fiind cel mai bun din trei partide. Sepsi-SIC o va întâlni în semifinale pe FCC Baschet UAV Arad, tot după sistemul cel mai bun din trei partide. Prima partidă va avea loc la Sfântu Gheorghe, pe 29 martie, a doua întâlnire la Arad, pe 5 aprilie, iar dacă va fi nevoie a treia partidă se va disputa la Sfântu Gheorghe, pe 9 aprilie. În cealaltă semifinală CSM CSU Constanța se va duela cu CS Municipal Târgoviște.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.