SPORT 25 februarie 2022

Sepsi-SIC pregătită să-și apere trofeul

de Marius Raczek | 669 vizualizări

Final Four-ul care va decide câștigătoarea Cupei României se va disputa sâmbătă și duminică la Sfântu Gheorghe, un eveniment important pentru orașul nostru, mai ales că Sepsi-SIC, deținătoarea trofeului, va putea să-și apere supremația în fața propriilor suporteri.

Este pentru a cincea oară când Sfântu Gheorghe va fi gazda evenimentului sportiv, Sepsi-SIC fiind deținătoarea ultimelor patru titluri consecutive (2018, 2019, 2020 și 2021), alături de alte două cucerite în 2015 și 2016. Dintre echipele care vor fi prezente în Final Four, Sepsi-SIC a disputat două finale de Cupa României cu CSM Satu Mare, posibila adversară și în acest an, de fiecare dată fetele noastre impunându-se, cu 62-48 în 2018 și 69-65 în 2019.

Până la finală însă, așa cum declara și antrenorul Zoran Mikes, toată energia se concentrează pe primul meci, cel din semifinale cu CSM Alexandria. În acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Feminin, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, victoriile revenind de fiecare dată covăsnencelor, 88-49 la Alexandria și 96-46 la Sfântu Gheorghe, partidă disputată în urmă cu doar o săptămână. Chiar dacă această perioadă a fost extrem de solicitantă, cu trei partide în cinci zile, Sepsi-SIC pare într-o formă bună. Mai mult, a urcat și în fruntea Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Programul partidelor din Final Four:

Sâmbătă, 26 februarie, Semifinale: ora 16:45, Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța - CSM Satu Mare; ora 19:45, Sepsi-SIC - CSM Alexandria

Duminică, 27 februarie, Finala: ora 16:00, între învingătoarele din cele două semifinale, partidă transmisă în direct pe TVR 2.

Sursa foto: Facebook/Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.