SPORT 9 mai 2013

Sepsi-SIC o sprijină pe atleta Blázer Imola

de Székely Emőke | 788 vizualizări

Conducerea clubului Sepsi-SIC și Clubul Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe au semnat joi un contract de colaborare prin care Sepsi-SIC îi va oferi atletei Blázer Imola sprijin pentru achiziționarea echipamentului necesar, a suplimentelor nutritive, dar și pentru cantonamente.

„Încă de la înființare, Sepsi-SIC și-a propus să strângă mai multe ramuri sportive sub aceeași umbrelă. Am pornit cu echipa de baschet feminin, iar acum am decis să o sprijinim pe atleta Blázer Imola, însă probabil că urmează și alte discipline și alți sportivi” – a declarat consilierul județean Ambrus József, membru în conducerea Sepsi-SIC.

Directorul Clubului Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe, Nemes Áron, este de părere că această colaborare este deschizătoare de drum, o șansă pentru acei sportivi care împlinesc 18 ani, ies de la școala sportivă și au rezultate bune. Astfel aceștia își pot continua activitatea la Sepsi-SIC.

Colaborarea semnată joi este pentru ca Imola să ajungă la Festivalul Olimpic al Tineretului European, eveniment ce va avea loc în Olanda în luna iulie. „Imola și-a dovedit valoarea în mai multe rânduri în cadrul concursurilor din țară, este campioană națională de opt ori. Acum însă am vrea să mergem mai departe. Pregătirea adecvată însă costă, și ne bucurăm că cei de la Sepsi-SIC ne sprijină. Vom merge în cantonament la Poiana Brașov, iar dacă pregătirea decurge bine, Imola va avea toate șansele de a se întoarce de la FOTE cu o medalie” – a declarat antrenorul sportivei, Mircea Buhlea.

Ediția de vară a FOTE va avea loc în perioada 14-19 iulie la Utrecht, iar Blázer Imola a trebuit să aleagă între participarea la această competiție şi participarea la Campionatele Mondiale destinate juniorilor II. Sportiva din Sfântu Gheorghe va concura în proba de 400 de metri garduri.

Teme articol: Blazer Imola Sepsi SIC
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.