SPORT 6 martie 2023

Sepsi-SIC o nouă victorie, înfrângere onorabilă pentru KSE Târgu Secuiesc

de Marius Raczek | 515 vizualizări

În etapa a 19-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, Sepsi-SIC și-a consolidat prima poziție în clasament cu o victorie la Alexandria, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a dat o replică pe măsură echipei FCC Baschet UAV Arad.

Chiar dacă primul sfert a fost strâns, Sepsi-SIC a controlat clar restul partidei cu CSM Alexandria și s-a impus cu rezultatul de 97-49 (23-22, 34-11, 20-7, 20-9). Astfel, Sepsi-SIC este în continuare pe prima poziție a clasamentului, cu 18 victorii din tot atâtea partide disputate, poziție pe care nu o mai poate pierde până la finalul sezonului regulat. Principalele marcatoare au fost: Cave (25 de puncte), Hristova (18 puncte) și Cătinean (14 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Khadijiah Cave, care, în statistica personală, a bifat 25 de puncte și 13 recuperări.

În fața vicecampioanei FCC Baschet UAV Arad, în Sala Sporturilor Kicsid Gábor, KSE Târgu Secuiesc a făcut o partidă foarte bună și a cedat onorabil cu rezultatul de 82-72 (20-18, 22-24, 23-19, 17-11). După un prim sfert adjudecat de arădence, fetele antrenate de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpár au luat sfertul secund, iar la pauză s-a consemnat egalitatea. Mult mai experimentata FCC Baschet UAV Arad s-a desprins în final, dar echipa covăsneană a ieșit cu fruntea sus din această partidă. Principalele marcatoare au fost: Biszak (22 de puncte), Mitrovic (13 puncte), Wilson și Hawks (ambele, câte 10 puncte).

Pe 8 martie sunt programate partidele din etapa a 20-a, în care Sepsi-SIC va evolua la Sfântu Gheorghe, cu BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, iar KSE Târgu Secuiesc la București, cu CS Agronomia.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.