SPORT 16 noiembrie 2022

Sepsi-SIC, la a treia deplasare în EuroCup

de Marius Raczek | 121 vizualizări

Cu un program încărcat, partide atât în EuroCup, cât și în Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi-SIC va evolua astăzi, pentru a treia oară consecutiv în deplasare, în cadrul competiției continentale inter-cluburi.

Duminica trecută, campioana en-titre, Sepsi-SIC, și-a trecut în cont cea de-a șasea victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Feminin. Echipa pregătită de Zoran Mikes a trecut la Sfântu Gheorghe de CSM CSU Constanța, cu rezultatul de 84-62 (26-14, 11-21, 21-13, 26-14), singura sincopă fiind în sfertul al doilea, care a revenit constănțenelor. Cele mai multe puncte au fost reușite de Jespersen și Cave (ambele câte 17 puncte), respectiv Hristova(14 puncte). Maria Jespersen a fost desemnată MVP-ul partidei, sportiva mai adunând în statistica personală șase recuperări și patru pase decisive.

După acest succes, pentru Sepsi-SIC urmează o partidă extrem de importantă, în deplasare, cu echipa din Israel Elitzur Holon. În tur, rezultatul a fost strâns, 76-75, o victorie la mare luptă pentru echipa covăsneană. Prin victoriile din anterioarele două deplasări, ambele în Turcia, Sepsi-SIC conduce în clasamentul Grupei E a EuroCup, având un punct avantaj față de israelience, partida cu Elitzur Holon fiind decisivă pentru câștigarea grupei.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.