SPORT 27 octombrie 2023

Sepsi-SIC învinsă și la Valencia

de Marius Raczek | 620 vizualizări

Sepsi-SIC a rămas fără victorie în EuroLeague Women, principala competiție de baschet feminin la nivel continental, deși fetele pregătite de Zoran Mikes au luptat exemplar în partida cu campioana Spaniei, Valencia Basket Club.

Lipsită de importantul aport al căpitanului de echipă, Mununga, Sepsi-SIC a pierdut și a patra partidă din EuroLeague, în deplasare, la Valencia Basket Club. Trupa pregătită de Zoran Mikes a dat, însă, o replică pe măsură, adjudecându-și primul sfert. Apoi, Valencia a recuperat pas cu pas, și s-a distanțat, Sepsi-SIC având o revenire pe final, ultimul sfert terminându-se la egalitate. Valencia s-a impus cu rezultatul de 68-57 (10-20, 20-12, 20-7, 18-18), principalele marcatoare fiind: Green (17 puncte), Hristova (15 puncte), Nelson și Jankovic (câte 10 puncte).

Sepsi-SIC nu are timp de odihnă. Sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, la Sala Sepsi Arena, este programată o nouă partidă în Liga Națională de Baschet Feminin, la Sfântu Gheorghe urmând să sosească SC Municipal Târgoviște.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.