SPORT 29 decembrie 2022

Sepsi-SIC încheie anul cu un derby

de Marius Raczek | 694 vizualizări

Astăzi sunt programate a se disputa partidele din etapa a 11-a, contând pentru Liga Națională de Baschet Feminin, în care Sepsi-SIC va disputa derbyul cu FCC Baschet UAV Arad, în timp ce KSE Târgu Secuiesc va primi vizita echipei CSM Alexandria.

La Arad se vor afla față în față singurele echipe care încă nu au cunoscut înfrângerea în acest sezon, gazdele, FCC Baschet UAV, vicecampioana în exercițiu, și campioana en-titre, Sepsi-SIC. Ambele grupări au avut până în acest moment un parcurs fără greșeală, nouă partide disputate, tot atâtea victorii, și un total de 18 puncte. Sezonul trecut, cele două echipe au luptat până la final pentru titlul de campioană, trofeul luând drumul către Sfântu Gheorghe după o serie de nu mai puțin de cinci partide aprig disputate.

În fața propriilor suporteri, KSE Târgu Secuiesc are șansa de a-și lua rămas bun de la acest an cu o victorie. Momentan pe locul șase în clasament, trupa condusă de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpar o va întâlni pe CSM Alexandria, echipă de pe poziția a 9-a. Cum până în prezent teleormănencele au doar două succese, KSE Târgu Secuiesc pornește ca favorită.

Partida KSE Târgu Secuiesc-CSM Alexandria va începe de la ora 16:00, iar derbyul campionatului, FCC Baschet UAV Arad-Sepsi-SIC, de la ora 18:00.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

***Votează Superlativele OCV 2022 AICI! Votul tău ne ajută să aflăm care sunt evenimentele și personalitățile locale care au marcat ultimul an și să le premiem în consecință. 
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.