SPORT 31 martie 2023

Sepsi-SIC este pregătită pentru prima manșă a semifinalelor

de Marius Raczek | 536 vizualizări

Campioana en-titre și singura echipă neînvinsă în acest sezon, Sepsi-SIC, va disputa semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin, prima partidă, cu Rapid București. Meciul va avea loc duminică, în Sala Sepsi Arena.

După un sezon fără greșeală și o dublă victorie în prima fază a Play-Off-ului, în care a eliminat-o pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, Sepsi-SIC s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. Accesul în finala competiției se va face după regula cel mai bun din trei partide. Prima manșă a penultimului act, în care fetele antrenate de Zoran Mikes o vor întâlni pe Rapid București, este programată duminică, 2 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Sepsi Arena. Rapid București a încheiat prima parte a sezonului pe poziția a cincea, iar în sferturile de finală a trecut cu dublă victorie de CSTBv CSU Olimpia Brașov.

Tot duminică, dar de la ora 14:00, în Sala Horia Demian, KSE Târgu Secuiesc va juca cu Universitatea Cluj. Chiar dacă a ratat participarea în semifinale, echipa pregătită de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpar continuă lupta pentru pozițiile 5-8, un prim pas fiind o dublă cu Universitatea Cluj. Dacă va trece de echipa clujeană, KSE Târgu Secuiesc va juca pentru locul cinci cu învingătoarea dintre CSTBv CSU Olimpia Brașov și BC Sirius Mureșul Târgu Mureș.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.