SPORT 7 aprilie 2023

Sepsi-SIC este în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin

de Marius Raczek | 845 vizualizări

Sepsi-SIC a reușit să se impună și în a doua partidă din cadrul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Feminin, în fața echipei Rapid București, astfel campioanele en-titre s-au calificat pentru ultimul act al competiției.

În Sala Rapid din Capitală, Sepsi-SIC mai avea nevoie de o victorie pentru calificarea în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, o victorie pe care a obținut-o cu rezultatul de 75-61(19-25, 21-14, 25-7, 10-15), și astfel își va putea apăra titlul cucerit sezonul trecut. Gazdele, Rapid București, și-au jucat șansa cu ardoare având șase puncte avataj după primul sfert. Fetele pregătite de Zoran Mikes au revenit în sfertul al doilea și au preluat conducerea, iar apoi au tranșat soarta partidei în cel de-al treilea sfert. Principalele marcatoare au fost: Cave (22 de puncte), Hristova (14 puncte) și Gödri-Părău (13 puncte). Revenită după o accidentare, un joc bun a făcut Mununga care s-a remarcat cu opt recuperări și nouă puncte marcate.

Adversara din finală pentru Sepsi-SIC va fi câștigătoarea dintre CSM CSU Constanța și FCC Baschet UAV Arad, în prima partidă echipa de la malul mării câștigând cu rezultatul de 80-63.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.