SPORT 16 noiembrie 2023

Sepsi-SIC a învins liderul

de Marius Raczek | 630 vizualizări

În etapa a 8-a din Liga 1 la futsal, Sepsi-SIC a obținut o victorie importantă, rezultat 1-0, în fața liderul CFR Timișoara.

CFR Timișoara s-a prezentat în Sala Sporturilor „Szabo Kati” din postura de lider neînvins al Ligii 1 la futsal. Cu toate acestea, Sepsi-SIC a dat o replică pe măsură, nefiind impresionată de valoarea adversarului. Prima parte a fost echilibrată, cu situații de ambele părți, dar la pauză a fost 0-0. În repriza secundă, CFR Timișoara a forțat desprinderea, dar golul avea să vină de partea alb-verzilor prin Máthis. Până la final trupa lui Mánya Szabolcs s-a apărat perfect, și astfel a produs prima înfrângere stagională pentru bănățeni. Antrenorul-jucător Mánya Szabolcs a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Papp–Mánya, Czintos, Máthis, Csog; rezerve: Dospinescu, Isac, Bende, Veress, Iakab, Gáll și Kusztos.

După opt etape, Sepsi-SIC ocupă poziția a patra în clasament, cu 15 puncte, iar astăzi, în runda cu numărul nouă, va evolua în deplasare la CSM Târgu Mureș.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.