SPORT 4 noiembrie 2022

Sepsi-SIC, a doua victorie în EuroCup

de Marius Raczek | 493 vizualizări

Deși nu a fost o partidă deloc ușoară, Sepsi-SIC și-a trecut în cont cea de-a doua victorie din faza grupelor în competiția EuroCup, prin succesul cu 70-56 în fața turcoaicelor de la Nesibe Aydin.

Înaintea partidei care a avut loc la Ankara, ambele echipe aveau câte o victorie, după succesele din runda inaugurală a Grupei E. Până la pauză s-a consemnat un joc echilibrat, apoi în sfertul al treilea, și mai ales în ultimul, Sepsi-SIC s-a distanțat, apropiindu-și victoria. Rezultatul final a fost 70-56 (12-12, 21-18, 17-13, 20-13). Principalele marcatoare pentru trupa pregătită de Zoran Mikes au fost: Jespersen (17 puncte), Jones (16 puncte) și Hristova (14 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Bethy Mununga, sportiva în a cărei statistică se regăsesc 9 puncte marcate, 21 de recuperări și trei pase decisive.

Ritmul susținut al partidelor pentru Sepsi-SIC, campioana en-titre a României, continuă. Astfel, sâmbătă, baschetbalistele din Sfântu Gheorghe vor evolua la București, cu Rapid, în Liga Națională, apoi, pe 10 noiembrie, din nou în Turcia, cu Bursa UBB în etapa a 3-a din EuroCup.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.