SPORT 4 februarie 2015

Sepsi-SIC a câștigat la Alba Iulia după prelungiri

de Székely Emőke | 329 vizualizări

baschet

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC este în continuare neînvinsă în deplasare în acest sezon de campionat, după ce miercuri a reușit să învingă Universitatea Alba Iulia cu scorul de 73-63, după prelungiri.

Cele două formații s-au întâlnit în cadrul etapei a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin la Alba Iulia, unde Sepsi-SIC a fost condusă de un grup de suporteri. În primul sfert s-au impus gazdele, după ce scorul a fost deschis de SIC, însă la pauza mare fetele lui Zoran Mikes conduceau cu un punct. În cel de-al treilea sfert scorul parțial a fost egal, 14-14, iar finalul partidei a fost foarte disputat, conducea ba una dintre echipe, ba cealaltă, iar la finalul timpului regulamentar de joc tabela arăta 57-57, așadar au urmat prelungirile, când Murphy și compania au marcat 16 puncte, în timp ce gazdele doar 6, și astfel au câștigat partida.

Universitatea Alba Iulia – Sepsi-SIC 63-73 (17-13, 13-18, 14-14, 13-12, 6-16). Cele mai multe puncte au fost marcate de Murphy (20), respectiv Agunbiade și McFarland (câte 15).

În următoarea etapă Sepsi-SIC va juca acasă cu Universitatea Cluj, partida va avea loc sâmbătă în Sala Sporturilor „Szabó Kati”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.