SPORT 20 februarie 2023

Sepsi-SIC a câștigat derbyul covăsnean la baschet feminin

de Marius Raczek | 295 vizualizări

În etapa a 18-a din Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi-SIC și KSE Târgu Secuiesc s-au întâlnit în derbyul covăsnean al competiției, victoria revenind campioanelor en-titre la o diferență de 29 de puncte.

Sala Sepsi Arena a găzduit partida dintre Sepsi-SIC și KSE Târgu Secuiesc, una pe care fetele lui Zoran Mikes au câștigat-o fără prea mari emoții, rezultat 87-58 (22-10, 23-8, 15-23, 27-17), și astfel continuă să se mențină în fruntea competiției, cu procentaj maxim al victoriilor. Principalele marcatoare pentru Sepsi-SIC au fost: Cave (25 de puncte), Jespersen (23 de puncte), Gereben (12 puncte). Pentru KSE Târgu Secuiesc s-au remarcat: Hawks (17 puncte), Mitrovic (15 puncte) și Corda (13 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Khadijiah Cave, de la Sepsi-SIC, care, alături de cele 25 de puncte, și-a mai trecut în statistica personală 12 recuperări.

Liga Națională de Baschet Feminin va lua o mică pauză pentru a face loc competiției Cupa României, ajunsă în faza Final 8 și în care sunt calificate ambele echipe covăsnene, Sepsi-SIC și KSE Târgu Secuiesc. Sala Sepsi Arena va găzdui turneul Final 8 al Cupei României, între 25 și 27 februarie. În sferturile de finală, Sepsi-SIC o va întâlni pe CSM Alexandria, iar KSE Târgu Secuiesc pe FCC Baschet UAV Arad.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.