SPORT 12 octombrie 2017

(Update) Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut primul meci din FIBA EuroCup

de Covasna Media | 773 vizualizări

Echipa feminină de baschet Sepsi SIC Sf. Gheorghe a pierdut primul meci al grupei de Eurocup, în deplasare, în Polonia, în fața redutabilei Energa Torun. Elevele lui Zoran Mikes au cedat cu scorul de 84-69 (22-18, 25-21, 20-13, 17-17).

Formația noastră nu a reușit să se ridice la valoarea gazdelor, meciul fiind pierdut fără drept de apel. A lipsit Adrienne Webb, care s-a accidentat în ultimul meci de campionat, cu Arad.

Statisticile fetelor noastre: Fontaine (5 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive), Kilin (2 puncte, o recuperare, 4 pase decisive), Hamilton-Carter (4 puncte și 3 recuperări), Kress (9 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive), Wallace (9 puncte, 5 recuperări), Marshall (20 de puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive), Stoenescu (17 puncte, o recuperare și o pasă decisivă), Huțanu (3 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă).

În celălalt meci al grupei, în etapa inaugurală, Hatay BB - Piestanske 82-58.

Deși este prematur să tragem concluzii, se poate forma impresia, sperăm greșită, că Sepsi SIC este prea puternică, în actuala formulă, pentru campionatul intern, dar totuși nu are suficientă competitivitate în arena continentală.

Sursa foto - FIBA

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.