SPORT 11 august 2024

Sepsi OSK vs. Universitatea Craiova: „Să continuăm pe drumul nostru”

de Marius Raczek | 343 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sepsi OSK o va întâlni pe Universitatea Craiova, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă programată în cadrul etapei a cincea din Superliga.

Fără înfrângere, cu două victorii și tot atâtea remize, Sepsi OSK se află înaintea acestei partide pe poziția a patra în clasamentul Superligii.

Ultimele două dispute s-au încheiat la egalitate, acasă cu Dinamo București, respectiv în deplasare la Rapid București. Partida din Giulești a fost, însă, dominată de alb-roșii, care se puteau întorce cu toate cele trei punte.

În prefața jocului de astăzi, Bernd Storck a declarat: „Va fi o partidă dificilă, cu un adversar puternic, dacă ne uităm la ultima întâlinire directă, acesta nu a fost una prea reușită pentru noi. În clasament, ambele echipe au câte opt puncte, dar noi vrei să continuăm pe drumul nostru, să ne facem jocul obișnuit. Știm că întâlnim un adversar puternic, dar noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Una din piesele de bază ale adversarului este Mitriță, va trebuie să găsim o cale pentru a-l bloca. E bine că dispun de întreg lotul de jucători, mai puțin Cosmin Matei, care sperăm să revină cât mai curând.”

Linia de clasament între Universitatea Craiova și Sepsi OSK este identică. Cel mai important succes pentru olteni a fost victoria cu 2-0 pe terenul celor de la CFR Cluj. Trupa lui Costel Gâlcă a remizat etapa trecută, 0-0, acasă cu Petrolul Ploiești, iar în competițiile continentale a fost deja eliminată de Maribor.

Cele două echipe s-au întâlnit până în prezent de 22 de ori în Superliga, 11 victorii revenind Universității Craiova, de șase ori s-a impus Sepsi OSK, alte cinci partide terminându-se la egalitate.

În ediția trecută s-au consemnat patru partide, două în sezonul regulat, alte două în Play-Off, toate câștigate de Universitatea Craiova. Ultima victorie reușită de Sepsi OSK a fost în sezonul 2022-2023, chiar la Craiova, cu un gol marcat de Ștefănescu în minutele de prelungire.

Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.