SPORT 29 mai 2023

Sepsi OSK, un final demn de o mare echipă

de Marius Raczek | 966 vizualizări

În ultima etapă din acest sezon, Sepsi OSK a încheiat ca o mare echipă, și a învins la Craiova cu rezultatul de 1-0, pe Universitatea, spulberând ambițiile oltenilor de a juca barajul pentru Conference League.

Ultima partidă din Play-Off-ul Superligii avea o miză doar pentru Universitatea Craiova care mai spera la barajul pentru accederea în cupele europene. Oltenii au jucat prudent, Sepsi OSK ceva mai insistent, dar prima repriză s-a terminat cu un scor alb, 0-0. 

Sepsi OSK a jucat dezinvolt, și cu toate că a amenințat poarta Craiovei, am consemnt o lovitură de cap a lui Papa, care însă nu și-a atins ținta. În replică, gazdele au avut o șansă de a marca, dar Ivan a trimis pe lângă poartă, fiind semnalizat oricum în offside.

Nici în repriza secundă nu au fost multe faze de poartă, cea mai periculoasă fiind tot Sepsi OSK. Astfel în  minutul 65, Gheorghe a trimis un șut puternic, dar Popescu, portarul gazdelor, a atins balonul care  a lovit transversala. Ceva mai târziu, Ștefănescu a fost în postura de a marca, dar a intervenit Popescu. Lovitura de grație a venit în minutele de prelungiri, când același Ștefănescu a finalizat cu un șut la colțul scurt.

 

Superliga, Etapa 10, Play-Off

Universitatea Craiova-Sepsi OSK 0-1(0-0)

Arbitru: Marian Barbu, Asistenți: Mircea Orbuleț, Alexandru Vodă

A marcat: Ștefănescu(90’+4)

Cartonașe galbene: Papa(35’), Ispas(38’), Dimitrov(52’), Tamas(73’), Matei(74’), Ștefănescu(90’+5)

CSU Craiova: L. Popescu – Vlădoiu(Silva 75’), Zajkov, Badelj(Găman 83’), Ndong - Al. Crețu(Mateiu 46’), Screciu - Cîmpanu, Ișfan(Roguljic 46’), Ivan– Markovic(Koljic 58’). Antrenor: Eugen Neagoe;

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Tamas, R. Ispas - I. Gheorghe, Papa(Păun 46’), Francisco Junior(Rodriguez 31’), Aganovic(Matei 67’) – Safranko(Rondon 90’+2), R. Varga(Ștefănescu 67’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.