SPORT 24 mai 2024

Sepsi OSK U16, medaliată cu bronz în Liga Elitelor sezonul 2023-2024

de Marius Raczek | 1344 vizualizări

Învingând-o pe FCSB în finala mica a Ligii Elitelor U16, Sepsi OSK a cucerit medaliile de bronz ale ediției 2023-2024 la această categorie de vârstă, o performanță care dă speranțe pentru viitorul fotbalului în Sfântu Gheorghe.

În sezonul regulat, Sepsi OSK a făcut parte din Seria 1, și s-a clasat pe prima poziție, cu opt victorii, două remize și o singură înfrângere, calificându-se astfel pentru faza de Play-Off. Alb-roșii nu s-au dezmințit, și în Play-Off, Seria 1, au terminat tot în frunte, devansându-le pe ASFC Bacău și AFC Botoșani. Astfel, Sepsi OSK s-a calificat în semifinale, fiind devansată, în dublă manșă, de Universitatea Cluj, 3-3 la Sfântu Gheorghe, respectiv 0-2 la Cluj-Napoca. 

Acesta a fost parcursul tinerilor fotbaliști de la Sepsi OSK până în finala mică, în care au dispus de FCSB cu rezultatul de 3-1, prin reușitele jucătorilor Batzula (dublă) și Balint.

Această performanță a fost reușită de jucătorii: Nicolae Tudor Mihăilă, Petru Gabriel Păcurar, Kolcza Dávid Attila, Flavius-Andrei Suciu, Mario Cosmin Giosanu, Raul Andrei Cantauz, Vlad Alexandru Trută, Batzula Hunor Szabolcs, Rareș Radovan, Gabriel Mihoreanu, Daniel Petre Coman, Makó Máté, Máthé Bence, Brădeanu David, Cosmin Stancu, Butyka Zsolt, Balint Darius, Incze Kristóf Attila, Sorin Daniel Matei, Mihnea Stroie, Cristian Galaju, Minescu Antonio, Kátai István. Antrenori: Dîrvăreanu Florin, Gazda József, Polgár László, Tasnádi Tekla.

Felicitări tuturor!

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.