SPORT 7 august 2023

Sepsi OSK țintește o nouă victorie

de Marius Raczek | 1114 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 18:30, Sepsi OSK va evolua pe propriul teren cu Oțelul Galați, partida fiind programată în etapa a 4-a din Superliga.

Sepsi OSK continuă seria partidelor într-un ritm susținut și astăzi va întâlni o nou-promovată, Oțelul Galați. Desigur, după rezultatele înregistrate de la începutul sezonului, elevii lui Liviu Ciobotariu pornesc ca mari favoriți, dar fiecare partidă are istoria sa, iar alb-roșii vor trebui să își facă jocul obișnuit pentru ca cele trei puncte să rămână la Sfântu Gheorghe.

 

În conferința de presă premergătoare partidei, Liviu Ciobotariu spunea: „Întâlnim o echipă foarte bine pregătită fizic și disciplinată din punct de vedere tactic. Noi ne dorim, desigur, victoria, pentru a rămâne sus în clasament, iar acest lucru îl putem realiza prin continuitate. Fizic avem ceva probleme, dar sunt convins că până la ora jocului se pot recupera. Avem un lot echilibrat, orice formulă vom alinia, cred că echipa va arăta bine în teren”.

Sub comanda lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați a revenit în primul eșalon valoric al fotbalului românesc, tot fostul mijlocaș de fier al echipei naționale pregătind în continuare trupa de la malul Dunării. Impactul cu Superliga nu a fost ușor, Oțelul având după trei etape două remize și o înfrângere, e drept că a avut adversare precum Universitatea Craiova sau FCSB, astfel că în clasamentul la zi ocupă penultima poziție.

Oțelul Galați, campioana României în sezonul 2010-2011, a retrogradat din primul eșalon valoric în 2015, apoi avea să coboare până în Liga 4, în urma falimentului clubului, revenind abia în acest sezon. Astfel, aceasta va fi prima întâlnire directă dintre Sepsi OSK și Oțelul Galați.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.