SPORT 9 septembrie 2022

Sepsi OSK speră să întrerupă seria rezultatelor negative

de Marius Raczek | 586 vizualizări

Sâmbătă, 10 septembrie, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, Sepsi OSK o va întâlni pe Chindia Târgoviște, într-o partidă din cadrul etapei a 10-a contând pentru Superliga.

Înaintea partidei de sâmbătă, Sepsi OSK ocupă poziția a 11-a în clasamentul Superligii, iar ultimele partide au îndepărtat-o tot mai mult de zona superioară a ierarhiei, respectiv a celor șase echipe care vor accede în Play-Off. Seria înfrângerilor a culminat runda trecută cu acel 0-1 de pe propriul teren, rezultat care a adus în contul echipei CS Mioveni prima victorie stagională. Ca și în ediția precedentă, Sepsi OSK se vede nevoită, în acest context, să recupereze pașii greșiți, iar dacă își dorește mai mult prima oportunitate este tocmai partida cu Chindia Târgoviște.

Salvată in extremis sezonul trecut de la retrogradare, Chindia Târgoviște ocupă ultima poziție în clasament, fiind, alături de Universitatea Cluj, singurele echipe care în actuala ediție nu au obținut, încă, victoria. Totuși, etapa trecută, trupa lui Adi Mihalcea nu a făcut un joc rău și putea să plece cu toate cele trei puncte de la Arad, gazdele însă au evitat înfrângerea în minutul 86. Așadar, chiar și din postura de ultimă clasată, Chindia nu se anunță a fi un adversar facil pentru Sepsi OSK.

Între cele două echipe s-au consemnat până acum nouă partide. Sepsi OSK s-a impus de patru ori, Chindia Târgoviște o singură dată, alte patru întâlniri terminându-se la egalitate. Ultima partidă dintre Sepsi OSK și Chindia Târgoviște a avut loc în Play-Out-ul sezonului trecut, iar atunci covăsnenii s-au impus cu rezultatul de 2-1.

Partida Chindia Târgoviște-Sepsi OSK se va disputa sâmbătă, 10 septembrie 2022, cu începere de la ora 13.00.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.