SPORT 5 ianuarie 2022

Sepsi OSK și-a adus un atacant care a jucat în Rusia

de Iulia Drăghici - Taraș | 879 vizualizări

Atacantul Alexandru Tudorie, în vârstă de 25 de ani, care a jucat la Arsenal Tula (Rusia), dar și la Universitatea Craiova, FC Voluntari, FCSB și Oțelul Galați, a semnat un contract cu Sepsi OSK. Echipa a reluat marți antrenamentele. Prima partidă programată anul acesta pentru covăsneni va fi în 24 ianuarie. 

Anunțul transferului a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului din Sfântu Gheorghe. 

Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Alexandru Tudorie. Atacantul, în vârstă de 25 de ani, a semnat cu clubul nostru un contract valabil pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire. 

Alexandru Tudorie ultima oară a jucat la Arsenal Tula (Rusia), dar a mai evoluat în carieră și la echipele Universitatea Craiova, FC Voluntari, FCSB și Oțelul Galați. 

Îi urăm mult succes lui Alexandru alături de Sepsi OSK!”, au transmis reprezentanții echipei. 

Sepsi OSK a încheiat anul 2021 pe poziția a 10-a în clasament, la șase puncte distanță de locul 6, ultimul care asigură prezența în Play-Off. După vacanța de sărbători, antrenamentele au fost reluate marți.  

Echipa noastră, sub comanda antrenorului Cristiano Bergodi, va efectua cantonamentul de iarnă la Sfântu Gheorghe, la baza sportivă Sepsi OSK jucătorii beneficiază de toate condiţiile necesare pentru a se pregăti la cei mai buni parametri. Sunt programate și o serie de jocuri amicale, vom reveni cu detalii privitoare la aceste partide. 

Liga 1 se va relua peste aproximativ trei săptămâni, cu etapa a 22-a, în care Sepsi OSK va evolua, pe 24 ianuarie, în deplasare la FC Botoșani”, mai informează Sepsi OSK. 

Patronul clubului, Diószegi László, a spus la finele anului trecut că speră ca în 2022 echipa să se apropie de performanțele atinse în 2021. 

Pentru noi, 2021 a fost cel mai frumos an din cariera noastră de 10 ani și sperăm că în 2022, chiar dacă nu o să reușim să egalăm performanța a ceea ce am reușit în 2021, cel puțin să ne apropiem cât mai mult de ceea ce am realizat în anul ăsta”, a declarat, după decernarea premiilor de la Superlativele anului, înmânate de colectivul Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, Diószegi László. 

Acesta a obținut titlul „Covăsneanul Anului” și totodată „Sepsi OSK” a fost premiată de cititorii Observatorul de Covasna cu trofeul „Performanța Sportivă a Anului”. 

Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.