STIREA ZILEI 28 decembrie 2021

Diószegi László, Sepsi OSK: „2021 a fost cel mai frumos an din cariera noastră”

de Iulia Drăghici - Taraș | 3249 vizualizări

Cu toate că a fost greu, cu multe provocări și schimbări, cel mai reprezentativ membru al clubului de fotbal Sepsi OSK, patronul Diószegi László a spus că 2021 a fost cel mai frumos an de până acum. Declarația a venit imediat după ce finanțatorul celei mai îndrăgite echipe din județ a primit de la Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro trofeele și diplomele pentru „Covăsneanul Anului” și „Performanța Sportivă a Anului”, câștigate în cadrul campaniei Superlativele CovasnaMedia, rezultate decise prin voturile cititorilor publicației noastre.

Pentru noi, 2021 a fost cel mai frumos an din cariera noastră de 10 ani și sperăm că în 2022, chiar dacă nu o să reușim să egalăm performanța a ceea ce am reușit în 2021, cel puțin să ne apropiem cât mai mult de ceea ce am realizat în anul ăsta”, a declarat, după decernarea premiilor de la Superlativele anului, înmânate de colectivul Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, Diószegi László.

Despre faptul că a primit, datorită voturilor covăsnenilor, titlul de „Covăsneanul Anului”, patronul Sepsi OSK a spus că orice reușită a sa este închinată clubului și oamenilor care îl construiesc.

Mă simt foarte mândru. 2021 e plin de titluri, de premii și chiar mă simt onorat că m-au ales cititorii Covăsneanul Anului. Simt că nu este numai meritul meu și nu este numai diploma mea, ci este al întregului club Sepsi OSK. Iată că și Sepsi OSK a primit titlul „Performanța Sportivă a anului”. Sunt foarte mândru. Pentru mine cel mai important e să primim titluri ca echipă, fiindcă totul pleacă de la colectivitate, de la prietenie, de la club. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor din club, de la jucători, până la chelneri și directorul sportiv. Consider că premiul primit este al tuturor, nu doar al meu”, ne-a declarat patronul Sepsi OSK.

Aproape 2.700 de voturi au decis Superlativele CovasnaMedia.ro, în perioada 11 – 18 decembrie. 

Câștigătorii au fost pe 22 decembrie la redacția Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, unde au primit felicitările noastre, o diplomă și câte un trofeu creat special pentru acest eveniment.

„Superlativele CovasnaMedia.ro” este o campanie cu tradiție a publicației Observatorul de Covasna și un prilej de a aduce împreună comunitatea din jurul acestui ziar, rămas singurul cotidian de limbă română din județ.

Foto: Volker Vornehm. 

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.