SPORT 9 martie 2018

(Update) Sepsi OSK Sf. Gheorghe va juca pe Stadionul Municipal

de Observatorul de Covasna | 2165 vizualizări

Într-o conferință de presă organizată ad-hoc, conducerea Sepsi OSK Sf. Gheorghe a anunțat faptul că, începând de săptămâna viitoare, echipa de fotbal va disputa meciurile de pe teren propriu, din Liga I, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.

Liga Profesionistă de Fotbal a omologat arena covăsneană, iar în vederea jocului cu FC Voluntari, din 19 martie, se va închiria și o instalație mobilă de nocturnă, care va fi utilizată numai la acest joc.

Informația a fost adusă la cunoștința publicului printr-un savuros dialog, cu replici aproape teatrale, în care interlocutori au fost președintele clubului, Dioszegi László, respectiv vicepreședintele clubului, Kertész David.

Ideea principală a celor doi a fost că, astfel, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a realizat cel mai important transfer, acela al publicului local, care, în acest mod, poate să fie considerat parte integrantă a echipei, să contribuie la victorii și să facă o atmosferă deosebită, așa cum Sepsi OSK merită.

Prin adresa 953/08.03.2018, clubul Sepsi OSK a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal despre finalizarea lucrărilor la stadionul Municipal din Sf. Gheorghe și aducerea lui standardele necesare pentru competiția Campionatul Național Liga 1 Betano.

Prin adresa 958/09.03.2018, LPF a fost informată că s-au făcut eforturi deosebite pentru dotarea stadionului cu o instalație de nocturnă mobilă astfel încât meciul din etapa a 2-a play-out, Sepsi OSK – FC Voluntari, programat luni, 19 martie 2018, ora 20.45, să se poată disputa în condiții regulamentare.

În conformitate cu prevederile articolului 12.6 din ROAF, Liga Profesionistă de Fotbal a avizat cererile clubului Sepsi OSK cu privire la modificarea locului de disputare a meciurilor de acasă.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.