SPORT 21 aprilie 2024

Sepsi OSK se poate apropia de podium

de Marius Raczek | 1375 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sepsi OSK o va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe Universitatea Craiova, o partidă între ocupantele poziției a șasea, respectiv a treia în Play-Off.

Până în acest moment bilanțul din Play-Off al trupei lui Bernd Storck este de o victorie, două remize și o înfrângere, cu toate acestea alb-roșii sunt la patru puncte de Universitatea Craiova, ocupanta poziției a treia, adversara de astăzi. Sepsi OSK se poate baza pe un moral bun, prestația, dar mai ales prima victorie din Play-Off fiind un plus pentru echipă. Succesul din Giulești o menține pe Sepsi OSK în lupta pentru podium, dar pentru aceasta punctele trebuie să se adune în continuare în linia de clasament. Din păcate Nicolae Păun s-a accindentat și nu va putea evolua în următoarele șase luni, situația lui Cosmin Matei bulversează și ea posibilitea alcătuirii lotului, astfel că Bernd Storck va trebui să găsească soluțiile optime pentru ca evoluția echipei să nu fie afectată.

Pentru Universitatea Craiova este un nou început, aceasta din perspectiva băncii tehnice. Oltenii au avut un start perfect în Play-Off, două victorii consecutive, dar au venit tot atâtea înfrângeri, și soarta lui Ivaylo Petev a fost pecetluită. Astfel, în partida de la Sfântu Gheorghe, Universitatea Craiova va fi condusă de Costel Gâlcă, cel care revine ca antrenor în România după nouă ani. Ca și pentru Sepsi OSK, echipa din Bănie are nevoie de puncte, astfel că se anunță o dispută spectaculoasă.

Cele două echipe s-au întâlnit de 20 de ori până în prezent în primul eșalon valoric. Universitatea Craiova s-a impus de nouă ori, Sepsi OSK în șase partide, iar de cinci ori s-a consemnat remiza. Ultima victorie pentru alb-roșii a fost obținută sezonul trecut, chiar la Craiova, cu 1-0, prin golul marcat de Ștefănescu în minutele de prelungire. În sezonul regulat al acestei ediții, Universitatea Craiova a câștigat ambele partide, 2-1 în Bănie, respectiv 3-1 la Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.