SPORT 27 mai 2022

Sepsi OSK se desparte de cinci jucători

de Marius Raczek | 1106 vizualizări

Pe data de 30 iunie vor expira contractele a cinci jucători de la Sepsi OSK, iar clubul a decis să nu mai prelungească înțelegerea cu Gabriel Vașvari, Răzvan Tincu, Fülöp István, Kevin Luckassen și Boubacar Fofana.

După patru sezoane petrecute la Sepsi OSK, Gabriel Vașvari se va despărți de clubul covăsnean. Acesta a venit la Sepsi OSK în 2018 și a evoluat în 123 de partide, în care a înscris 16 goluri. Răzvan Tincu a semnat cu alb-roșiii în 2019 și a îmbrăcat tricoul echipei în 70 de partide. Patru sezoane a fost Fülöp István jucătorul lui Sepsi OSK, perioadă în care a strâns 93 de partide și a marcat 17 goluri. Boubacar Fofana a venit în urmă cu doi ani, contribuția sa însumând 49 de partide și cinci reușite. Un singur sezon a bifat Kevin Luckassen. Atacantul a evoluat în 30 de partide, în care a înscris cinci goluri.

Pe lângă rezultatele individuale, toți cei enumerați au contribuit în acest sezon la cucerirea primului trofeu din istoria clubului Sepsi OSK, câștigarea Cupei României, și implicit la calificarea în competițiile europene intercluburi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.