SPORT 2 aprilie 2021

Sepsi OSK se deplasează la Arad în etapa a 29-a din Liga 1

de Iulia Drăghici - Taraș | 902 vizualizări

Cu biletele de Play-Off în buzunar, Sepsi OSK va întâlni în deplasare, în etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat pe UTA, echipa aflată pe poziția a zecea în clasament.

Așa cum declara antrenorul echipei noastre, Leo Grozavu, jucătorii au avut o perioadă de o săptămână la dispoziție pentru a se pregăti pentru ceea ce va urma. Și aici nu este vorba doar de partida cu UTA, ci și de partidele din Play-Off, pentru că programul se va aglomera, iar alb-roșii doresc să facă o figură cât mai frumoasă în cea de-a doua parte a campionatului. Desigur și zestrea de puncte adunată în sezonul regulat va conta atunci când se va trage linie, de aceea și partida cu UTA are miza ei.

UTA vine după trei înfrângeri, este adevărat că a și avut adversari pe măsură, două dintre acestea fiind suferite pe propriul teren, cu CFR Cluj și FCSB, iar una în deplasare la CSU Craiova, partide în care arădenii nu au reușit să înscrie vreun gol. Sepsi OSK în ultima partidă disputată a remizat pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaș, aceasta după ce cu o etapă mai devreme se impusese la FC Botoșani.

În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a învins pe UTA cu rezultatul de 3-0 prin golurile marcate de Safranko dublă și Golofca. Partida de la Arad se va disputa duminică, 4 aprilie, cu începere de la ora 17:30.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.