SPORT 20 ianuarie 2023

Sepsi OSK se deplasează în Giulești

de Marius Raczek | 787 vizualizări

Așteptarea suporterilor de fotbal a luat sfârșit: astăzi, cu începere de la ora 20:00, Sepsi OSK va disputa prima partidă oficială din 2023, în deplasare la Rapid București.

Partida, care va fi găzduită de Stadionul Rapid-Giulești, face parte din etapa a 22-a contând pentru Superliga, atât Sepsi OSK, cât și Rapid, fiind în acest moment pe pozițiile care asigură un loc în Play-Off. Rapid ocupă poziția a patra, Sepsi OSK este pe locul șase, tot șase, dar puncte, fiind ecartul echipei bucureștene în clasamentul la zi al sezonului regulat, cu nouă etape înainte de final.

În perioada de pregătire, Sepsi OSK a disputat trei partide, încheiate cu un succes și două remize, pozitiv fiind faptul că trupa lui Cristiano Bergodi nu a pierdut, de asemenea că nu au intervenit accidentări. Destul de atipic pentru România, cum sublinia și tehnicianul italian, este că nu s-a operat niciun transfer, acesta mizând pe continuitatea și omogenitatea lotului de care dispune.

Ca și echipa covăsneană, Rapid București s-a pregătit în Turcia și a disputat de asemenea trei partide amicale, două câștigate, cu Sariyer și Kecskeméti TE, și una pierdută în fața cehilor de la Sigma Olomouc. Tot o similitudine este și faptul că nici trupa lui Adi Mutu nu a operat transferuri, conducătorii clubului spunând că vor face investiții doar dacă va fi nevoie.

Cum Rapid București a revenit în primul eșalon valoric sezonul trecut, istoricul întâlnirilor directe consemnează doar patru întâlniri, din care două victorii au revenit Rapidului, alte două dispute terminându-se la egalitate. În tur, la Sfântu Gheorghe, Rapid s-a impus cu rezultatul de 2-1, chiar dacă Rondon a deschis scorul din penalty, rezultatul fiind stabilit deja după prima repriză.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.