SPORT 9 iulie 2022

Sepsi OSK scrie încă o dată istorie! Supercupa României vine la Sfântu Gheorghe!

de Marius Raczek | 908 vizualizări

Deși nu pornea ca favorită în partida cu CFR Cluj, campioana en-titre, Sepsi OSK, a scris o nouă filă de istorie și a îmbogățit vitrina cu trofee, Supercupa României urmând să-și ia locul alături de Cupa României.

Partida a început practic cu CFR Cluj în avantaj. Încă din minutul 2, Alexandru Păun l-a surpins cu un șut în colțul de jos al porții pe Niczuly.

Astfel, clujenii au jucat mai relaxat și au avut mai mult posesia fără a-și crea, însă, oportunități clare de a marca. Abia în minutul 31 Nicolae Păun a amenințat poarta lui Bălgrădean, dar balonul nu a nimerit cadrul porții. Se părea că CFR Cluj va intra cu 1-0 la cabine pentru pauză, dar, în al treilea minut de prelungire, Dimitrov a centrat în fața porții și Matei a egalat.

În partea secundă am asistat la un joc echilibrat, dar cu elevii lui Cristiano Bergodi mai siguri pe ei decât au arătat-o în prima parte. Ambele echipe au căutat să evite primirea unui gol decisiv. Ocazii clare de gol nu au fost până în minutul 85. Atunci Sepsi OSK a dat lovitura prin Rondon, fostul jucător al CFR-ului, care a marcat cu capul din centrarea lui Ștefănescu.

Cu un joc pragmatic și o schimbare inspirată a lui Bergodi, Rondon marcând la nici zece minute după ce a intrat din postura de rezervă, Sepsi OSK a încununat sezonul 2022 și poate privi, alături de toți suporterii, spre un nou sezon care se anunță mai mult decât promițător.

Supercupa României

CFR Cluj-Sepsi OSK 1-2 (1-1)

Arbitru: Adrian Cojocaru. Asistenți: Valentin Avram, Ciprian Danșa

Au marcat: A. Păun (2’) - Matei (45’+3), Rondon (85’)

Cartonașe galbene: Dugandzic (45’+2) - Dumitrescu (59’), Niczuly (90’+5)

Cartonaș roșu: Roger (90’+1)

CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Graovac, Yuri Matias, Camora - Bordeianu (Roger 86’), Păun (Yeboah 63’), Muhar (Hoban 72’) - Deac, Dugandzic (Jefte 63’), Petrila (Gîdea 86’). Antrenor: Dan Petrescu

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu - Aganovic (Junior 83’), Păun - Bărbuț (Golofca 60’), Matei (I. Gheorghe 60’), Ștefănescu - Tudorie (Rondon 76’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.