SPORT 5 ianuarie 2023

Sepsi OSK s-a reunit pentru pregătirea anului 2023

de Marius Raczek | 1061 vizualizări

De ieri, lotul echipei Sepsi OSK s-a reunit în vederea începerii pregătirilor, pentru covăsneni urmând evoluții atât în Superliga, cât și în Cupa României, competiții în care își doresc să fie la înălțime.

După o primă parte a sezonului 2022-2023, Sepsi OSK este în grafic, locul șase în Superliga, calificată în sferturile de finală ale Cupei României, rezultate care desigur trebuie confirmate în acest an. Practic, trupa condusă de Cristiano Bergodi este pe un loc de Play-Off, iar cursa pentru a-și apăra trofeul cucerit anul trecut, Cupa României, continuă. Și, pentru ca toate aceste deziderate să aibă o finalitate fericită, Sepsi OSK a ales Turcia, mai precis localitatea Belek, pentru un stagiu în care sunt programate a se disputa și trei partide amicale.

Cele trei partide vor avea loc pe 9 ianuarie, cu Radomiak Radom (Polonia), 12 ianuarie cu FK Gabala (Azerbaidjan) și 15 ianuarie cu Bohemians Praga (Cehia). Radomiak Radom ocupă poziția a 10-a în campionatul Poloniei, FK Gabala este pe cinci în competiția internă din Azerbaidjan, o echipă interesantă, „garnisită” cu patru brazilieni, iar Bohemians Praga locul șapte în Cehia, adversari cu stiluri diferite care pot genera partide folositoare.

Referitor la lotul de jucători, Sepsi OSK s-a despărțit de Cristi Bărbuț și George Dragomir, cu siguranță nume noi urmând a fi anunțate până la startul competițiilor oficiale. 

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.