SPORT 6 aprilie 2023

Sepsi OSK s-a calificat în semifinalele Cupei României!

de Marius Raczek | 777 vizualizări

După o primă repriză albă și un festival de goluri în partea secundă, Sepsi OSK a trecut de CS Mioveni cu rezultatul de 4-1 și s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Deși se află pe ultima ultima poziție a clasamentului, CS Mioveni a venit la Sfântu Gheorghe decisă să-și vândă scump pielea și, cel puțin în prima repriză, a rezistat presiunii puse de Sepsi OSK. Elevii lui Cristiano Begodi au dominat încă din startul partidei, dar Matei, Ștefănescu, Gheorghe și Tamas nu au reușit să finalizeze ocaziile avute. În minutul 26, arbitrul a acordat, inițial, un penalty pentru covăsneni, la un posibil henț al lui Garutti, dar după consultarea sistemului VAR s-a decis că balonul a lovit pieptul jucătorului oaspeților. Până la pauză jocul a scăzut în intensitate, singurul lucru notabil fiind cartonașul roșu văzut pe Pop care l-a lovit fără balon pe Ștefănescu.

Partea secundă a început cu o ratare a lui Rondon și o intervenție bună a lui Niczuly, la șutul-centrare trimis de Balaur. După aceste ocazii au venit și golurile. Mai întâi Gheorghe l-a învins pe Greab cu un șut la colțul scurt, bine lansat de Rodriguez, apoi Matei a majorat diferența, reluând atent un balon ricoșat din bară, după șutul lui Tudorie. Oaspeții au avut un moment de sclipire, și au redus diferența prin Rădescu, care în urma unui contraatac a șutat spectaculos în vinclul porții. Finalul de partidă avea să fie un spectacol total făcut de Sepsi OSK, cu Tudorie ratând singur față în față cu Greb, pentru ca în ultimele minute Matei și de această dată același Tudorie să stabilească scorul final.

Sepsi OSK se califică astfel în semifinalele Cupei României, unde va întâlni învingătoarea partidei CFR Cluj-FC Argeș, și își continuă parcursul în tentativa de a păstra trofeul cucerit sezonul trecut.

Cupa României, Semifinale

Sepsi OSK-CS Mioveni 4-1 (0-0)

Arbitru: Iulian Dima, Asistenți: Radu Ghinguleac, Vladimir Urzică

Au marcat: Gheorghe (54’), Matei (69’, 90’), Tudorie (90’+5), Rădescu (75’)

Cartonașe galbene: Papa (45’+4), Panait (76’), Diallo (81’)

Cartonaș roșu: Pop (45’+2)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Tamás, Ispas - Papa, Rodriguez - Ștefănescu, Matei, I. Gheorghe – Rondon. Au mai intrat în joc: Dumitrescu, Păun, Aganovic, Safranko, Tudorie. Antrenor Cristiano Bergodi.

CS Mioveni: Greab - Garutti, Mboumbouni, Balaur - Sno, Pop, Lepistu, Toma, Garbellotto - Rusu, Benchaib. Au mai intrat în joc: Rădescu, Diallo, Panait, Burnea, Lixandru. Antrenor: Nicolae Dică.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.