SPORT 25 februarie 2022

Sepsi OSK s-a ales cu cel mai greu adversar din semifinalele Cupei României

de Marius Raczek | 711 vizualizări

Ieri (joi), la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din semifinalele Cupei României ediția 2021-2022, Sepsi OSK urmând să o întâlnească pe Universitatea Craiova într-o dublă manșă care va decide calificarea în ultimul act al competiției.

Sepsi OSK a fost prima echipă extrasă din urnă, dar norocul nu a fost de partea ei, următorul nume ieșit fiind Universitatea Craiova, cel mai greu adversar pe care covăsnenii îl puteau întâlni în această fază a competiției. Universitatea Craiova ocupă în acest moment poziția a 4-a în Liga 1, și este la a cincea calificare în semifinale, o specialistă din acest punct de vedere al competiției.

Sepsi OSK le-a eliminat în fazele anterioare pe Farul Constanța (1-0), U Craiova 1948 (1-0) și Chindia Târgoviște (2-1), în timp ce Universitatea Craiova a trecut de CFR Cluj (1-0), Minaur Baia Mare (4-0) și CSO Filiași (3-0).

Partidele din semifinalele Cupei României se vor desfășura în sistem tur-retur, Sepsi OSK fiind prima echipa extrasă, turul va avea loc la Sfântu Gheorghe.  Jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc astfel: turul în perioada 19-21 aprilie, iar returul competiției va fi în perioada 10-12 mai, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.