SPORT 15 iulie 2022

Sepsi OSK, remiză dramatică la Craiova

de Marius Raczek | 1514 vizualizări

În prima etapă din Superliga, Sepsi OSK s-a deplasat pe terenul Universității Craiova, acolo unde, într-un final dramatic de meci, alb-roșiii au avut puterea să revină de la 0-2 și să scoată un rezultat de egalitate, 2-2.

Partida a început sub semnul echilibrului, iar prima ocazie a aparținut lui I. Gheorghe, în minutul 5, însă șutul acestuia la colțul lung a fost respins de Pigliacelli. În continuare, niciuna dintre echipe nu s-a arătat periculoasă, până în minutul 29. Atunci, abia intrat pe teren de trei minute, Gustavo, complet liber în interiorul careului, a reluat cu capul în poartă centrarea lui Ivan. Până la pauză s-a mai consemnat ocazia lui Koljic, la care s-a remarcat Niczuly, respectiv șutul lui Păun apărat de Pigliacelli. 

Partea secundă s-a reluat cu Universitatea Craiova în avantaj de un gol, și din nou prima ocazie a aparținut echipei noastre prin Golofca. Cu toate acestea, tot craiovenii au marcat, prin același Gustavo, care l-a învins pe Niczuly, din pasa lui Koljic. Astfel, Sepsi OSK s-a văzut nevoită să forțeze revenirea în joc și Damașcan a marcat din centrarea lui Dimitrov. Mai mult chiar, Păun a restabilit egalitatea în minutul 87, iar Ispas putea da lovitura de grație la ultima fază a partidei.

Din nou, Sepsi OSK a dovedit că este o echipă cu un moral puternic și, dintr-o partidă care se părea că va fi o primă înfrângere în acest sezon, a reușit să se întoarcă din Bănie cu un punct.

Superliga-Etapa 1

Universitatea Craiova - Sepsi OSK 2-2 (1-0)

Arbitru: Radu Petrescu. Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu.

Au marcat: Gustavo (29’, 59’) - Damașcan (74’), Păun (87’).

Cartonașe galbene: Baiaram (33’), Papp (63’), Pigliacelli (65’) - Bărbuț (44’), Mitrea (65’), Dumitrescu (66’).

Cartonaș roșu: Mateiu (89’). 

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Căpățînă (Martic 84’), Screciu, Papp, Vătăjelu - Crețu, Mateiu - Roguljic (Gustavo 26’), Baiaram (Nistor 73’), Ivan - Koljic (Markovic 73’). Antrenor: Bálint László. 

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Ninaj (Rondon 62’), Mitrea, Dumitrescu (Ispas 82’) - Păun, I. Gheorghe (Rodriguez 69’) - Bărbuț (Golofca 46’), Ștefănescu - Tudorie (Damașcan 69’). Antrenor: Cristiano Bergodi. 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.