SPORT 22 septembrie 2023

Sepsi OSK primește vizita liderului

de Marius Raczek | 828 vizualizări

Duminică, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din Superliga, Sepsi OSK primește vizita liderului la zi, FCSB, într-o partidă care se anunță extrem de dificilă pentru alb-roșii.

După o serie de șase partide fără înfrângere, Sepsi OSK a trebuit să se recunoască învinsă etapa trecută, pe terenul Universității Craiova. Practic partida din Bănie a început de la 1-0, gazdele marcând chiar în primul minut, apoi deși acestea au rămas în inferioritate numerică, Sepsi OSK nu a reușit să smulgă nici măcar o remiză. Cu două partide restante, trupa lui Liviu Ciobotariu este totuși pe poziția a șasea, iar o victorie cu FCSB, și de ce nu, în partidele amânate, alb-roșii își pot consolida locul între echipele cu pretenții la Play-Off.

Învinsă în urmă cu trei runde de UTA Arad, singura înfrângere de până acum, FCSB a revenit cu două victorii, un categoric 3-0 cu Universitatea Craiova, dar și un controversat 1-0 pe terenul Farului Constanța. Dincolo de alte considerații, bucureștenii sunt în fruntea clasamentului la zi, și vor dori să rămână acolo sus, însă dacă Sepsi OSK va prinde o zi bună orice este posibil, chiar și în fața unui asemenea adversar.

Până în prezent s-au consemnat 18 întâlniri directe, în primul eșalon valoric, între Sepsi OSK și FCSB. De zece ori s-au impus bucureștenii, șase partide s-au terminat la egalitate, Sepsi OSK reușind să se impună de două ori. Din cele două succese, una a fost izbutită la Sfântu Gheorghe, 4-2 în 2018, iar cealaltă chiar în Capitală, 2-1 în 2021, niciunul din autorii golurilor, Petrila și Mitrea, nemaifiind astăzi în lotul alb-roșiilor.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.