SPORT 20 iulie 2023

Sepsi OSK primește vizita celor de la FCU Craiova 1948

de Marius Raczek | 989 vizualizări

Etapa a doua din Superliga programează prima partidă pe teren propriu pentru Sepsi OSK, în care alb-roșii o vor întâlni pe FCU Craiova 1948, vineri, 21 iulie, cu începere de la ora 18:30.

Partida Sepsi OSK – FCU Craiova 1948 va fi prologul etapei secunde din Superliga, elevii lui Liviu Ciobotariu venind după remiza albă din Giulești. Obținerea celor trei puncte este desigur principala miză, mai ales că pentru Sepsi OSK va urma o perioadă extrem de încărcată, cu partide inclusiv în Conference League. Chiar dacă din meciul cu Rapid, alb-roșii s-au ales doar cu un punct, jocul în asamblu a demonstrat că și în acest sezon se poate lupta pentru un loc în Play-Off.

FCU Craiova 1948 a început noul sezon cu stângul, printr-o înfrângere acasă, cu FCSB. În ciuda adversarului avut în față, oltenii sunt echipa care a primit cele mai multe goluri în prima etapă, un punct nevralgic care poate fi exploatat. Ca un plus, poate fi considerată aducerea pe banca tehnică a lui Nicolae Dică, aceasta în condițiile în care, în partida cu FCSB, conducerea tehnică a fost asigurată printr-un interimat.

De cinci ori s-au întâlnit până în prezent Sepsi OSK și FCU Craiova 1948. Trei victorii au revenit covăsnenilor, una echipei patronate de Adrian Mititelu, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Chiar dacă în urmă cu două sezoane, Sepsi OSK a câștigat chiar la Craiova cu 5-0, partida din ediția trecută, întrerupă și rejucată, va rămâne în istorie. Atunci, meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor triviale ale galeriei oltenilor. Deși initial s-a decis că Sepsi OSK va câștiga meciul cu 3-0, la masa verde, s-a revenit, iar jocul s-a disputat, integral, alb-roșii reușind să se impună cu 4-0, după unul dintre cele mai bune jocuri văzute pe gazonul din Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.