SPORT 30 august 2022

Sepsi OSK o întâlnește pe FCU Craiova 1948 în etapa a 8-a

de Marius Raczek | 551 vizualizări

La o distanță de trei zile, Sepsi OSK revine pe teren: în etapa a 8-a din Superliga, covăsnenii se vor deplasa la Târgu Jiu pentru partida cu FCU Craiova 1948.

Sepsi OSK a suferit etapa trecută prima înfrângere din acest sezon, una cu atât mai dureroasă cu cât s-a petrecut pe propriul teren. Partida se anunța dificilă, în fața unuia dintre cei mai în formă adversari în acest moment, dar aceasta nu poate fi o scuză a eșecului. Desigur, absența căpitanului tradițional, Bogdan Mitrea, și revenirea pe teren, încă modestă, a lui Marius Ștefănescu s-au resimțit. Până la aflarea deznodământului partidei CSU Craiova-FC Botoșani, Sepsi OSK a rămas în primele șase echipe, dar de acum fiecare punct pierdut va începe să conteze enorm. Poate revenirea mult-așteptatului Pavol Safranko să aducă acel plus de care are nevoie echipa.

FCU Craiova 1948 a fost văzută ca una dintre revelațiile acestui sezon, mai ales că, în etapa a doua, Craiova lui Mititelu, cum mai este numită echipa din Bănie, a învins campioana en-titre CFR Cluj, iar apoi a remizat în deplasare la FCSB. Dar, încet-încet, trupa pregătită de Marius Croitoru a început să facă pași greșiți, ultimele patru runde însemnând o remiză și trei înfrângeri. Mai mult, de curând, FCU Craiova 1948 l-a pierdut pe atacantul Andrea Compagno, ceea ce poate însemna un deficit important pe faza ofensivă.

Istoricul întâlnirilor directe dintre cele două echipe consemnează trei partide, toate în precedenta ediție de campionat. Prima dintre acestea a fost o remiză, 1-1 la Craiova, apoi Sepsi OSK s-a impus pe propriul teren cu 2-1. Ultima întâlnire a avut loc în faza de Play-Out a sezonului trecut, la Craiova, când Sepsi OSK și-a zdrobit adversara cu 5-0.

Partida FCU Craiova 1948-Sepsi OSK are loc astăzi, cu începere de la ora 19.15.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.