SPORT 11 august 2022

Sepsi OSK, misiune imposibilă

de Marius Raczek | 916 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:00, Sepsi OSK va disputa manșa retur din cel de-al treilea tur preliminar contând pentru Conference League, o misiune foarte grea pentru trupa lui Cristiano Bergodi, care a cedat cu scorul de 1-3 la Sfântu Gheorghe în fața suedezilor de la Djurgardens IF.

Sepsi OSK s-a deplasat în Suedia, pentru returul cu Djurgardens IF, având nevoie de o victorie cel puțin cu 2-0, în speranța de a duce meciul în prelungiri. Partida de la Sfântu Gheorghe ne-a arătat că suedezii sunt o echipă bine așezată în teren, iar covăsnenii vor trebui să dea mult mai mult decât au făcut-o în ultimele partide. Alb-roșiii au o serie de patru partide fără victorie, luând în calcul jocurile din Conference League și Superliga, dispute în care au marcat doar două goluri.

În ultima etapă din Allsvenskan, campionatul Suediei, Djurgardens IF a reușit doar o remiză albă, în deplasare la ocupanta poziției a 13-a, Varnamo. Cu acest rezultat, Djurgardens IF a cedat, deocamdată, poziția de lider. Antrenorul Kim Bergstrand l-a odihnit pe portarul Zetterström, iar pe Asoro, autor a două goluri la Sfântu Gheorghe, l-a introdus, pentru a impulsiona atacul, în minutul 61.

Privind către perspectivele partidei de la Stockholm, golul marcat de Tudorie în manșa tur nu schimbă prea mult datele problemei. Sepsi OSK trebuie să învingă oricum. Iar pentru calificare este nevoie fie de o victorie cu 3-0, fie de un 2-0 care să-i ducă pe alb-roșii în prelungiri, sau, de ce nu, până la loviturile de departajare, care s-au dovedit criteriul câștigător la Ljubljana.

Hai, Sepsi OSK!

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.