SPORT 28 septembrie 2018

(Update) Sepsi OSK la Mioveni în Cupa României

de Iulia Drăghici - Taraș | 939 vizualizări

La Casa Fotbalului a avut loc, în această dimineață, tragerea la sorți pentru faza optimilor de finală din Cupa României la fotbal. Echipa Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în urma spectaculoasei calificări de la Timișoara, a fost repartizată în urna B. Echipa noastră va merge la o altă divizionară secundă incomodă, CS Mioveni. 

Iată programul complet al turului:

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo București

Dunărea Călărași – FCSB

CS Mioveni – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Turris Oltul Turnu Măgurele – Universitatea Craiova

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj

Universitatea Cluj — Astra Giurgiu

Politehnica Iași – Viitorul Constanța

Hermanstadt – FC Voluntari

Meciurile vor avea loc în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2018.

Cristian Frisk 

CS Mioveni este una dintre cele mai bune echipe din liga secundă, ajungând constant în optimile de finală ale Cupei României sau chiar mai sus. În ultima etapă, argeșenii, antrenați de către Iordan Eftimie, au remizat pe teren propriu cu puternica Universitatea Cluj, scor 1-1, după un eurogol al mijlocașului dreapta Ionuț Rădescu.

CS Mioveni ocupă locul 6 în clasamentul Ligii a II-a, cu 16 puncte.

Meciurile din optimile de finală se joacă într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară. Câștigătoarea, indiferent de metodă, se califică mai departe, în sferturile de finală ale Cupei României. Covăsneanul Valentin Suciu, antrenor la harghitenii de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, va da piept, pe teren propriu, în aceeași fază competițională, cu Dinamo București.

Suciu și echipa sa au egalat cea mai mare performanță a fotbalului harghitean. În sezonul 1993-1994, Rapid Miercurea Ciuc s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, fiind eliminată la loviturile de departajare de către Poiana Câmpina. În 16-imi, feroviarii ciucani trecuseră de o forță a fotbalului românesc la acea vreme, Electroputere Craiova.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.