SPORT 8 mai 2023

Sepsi OSK, învinsă pe Arena Națională

de Marius Raczek | 15171 vizualizări

În etapa a 7-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a fost învinsă, în deplasare la FCSB, cu rezultatul de 3-1, iar trupa lui Cristiano Bergodi rămâne cu o singură victorie în această parte a competiției.

Deși presiunea rezultatului apăsa pe FCSB, nevoită să câștige pentru a rămâne în cursa pentru titlu, cel puțin în prima jumătate a primei reprize, Sepsi OSK a arătat o evoluție mai consistentă. Astfel Rondon, Safranko și Ștefănescu au avut bune ocazii de a marca, cu toate acestea FCSB reușind să deschidă scorul. După o lovitură liberă, Coman a centrat în careu, Miculescu a profitat de lipsa de marcaj a defensivei covăsnene și a reluat cu capul în poartă. Până la pauză, Niczuly s-a remarcat în două rânduri, o dată la șutul lui Miculescu, apoi când a parat penalty-ul executat de Radunovic.

Prima ocazie din repriza secundă a venit în minutul 68, când, din lovitură liberă, Coman a nimerit transversala. La scurt timp, Tudorie, abia intrat pe teren din postura de rezervă, a reușit egalarea. Ispas a centrat, Safranko a deviat cu capul și Tudorie a marcat urmărind balonul trimis tot de el care în primă fază fusese respins de Târnovanu. Minutele 74 și 79 aveau să fie decisive. FCSB a pus presiune, și Ov. Popescu, iar apoi Cordea au dus scorul la 3-1, moment în care soarta partidei fusese decisă.

Pentru Sepsi OSK urmează o partidă tot în deplasare, vineri, 12 mai, când o va întâlni pe Rapid București.

Superliga, Play-Off, Etapa 7

FCSB-Sepsi OSK 3-1 (1-0)

Arbitru: Marcel Bîrsan, Asistenți: Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac

Au marcat: Miculescu (28’), Ov. Popescu (74’), Cordea (79’) – Tudorie (68’)

Cartonașe galbene: Radunovic (31’), Șut (55’) – Bălașa (21’), Niczuly (45’+2), Ciobotariu (63’)

FCSB: Târnovanu – Pantea (Cordea 72’), Dawa, Tamm, Radunovici – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Sorescu, Miculescu (Oct. Popescu 60’), Fl. Coman (Cristea 83’). Antrenor: Elias Charalambous.

Sepsi OSK: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Bălașa, Ispas – C. Matei (Varga 86’), N. Păun (Papa 66’), J. Rodriguez (Junior 85’), Ștefănescu – Rondon (Tudorie 66’), Safranko (Nistor 90’+3). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.