SPORT 20 mai 2021

Sepsi OSK învinsă de Academica Clinceni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1094 vizualizări

În etapa a 9-a din Play-Off-ul Ligii 1, Sepsi OSK a pierdut cu rezultatul de 2-1 pe terenul celor de la Academica Clinceni, astfel că șansele de a mai prinde la final locul 3 s-au diminuat considerabil.

Decisă să-și recupereze poziția a treia în clasament, Sepsi OSK a început în forță și după un prim șut a lui Ștefănescu, în minutul 13 a venit și deschiderea scorului. Dumiter a executat precis un corner, iar Aganovic a reluat cu capul pentru 0-1. Bucuria echipei noastre a durat doar trei minute pentru că în replică, din centrarea lui Achim, Tănase l-a învins pe Niczuly. Până la pauză jocul a fost echilibrat, singura fază notabilă aparținând lui Purece, al cărui șut, însă, a fost blocat.

Partea secundă a început în aceeași notă, și la prima ocazie a gazdelor Chunchukov a prins un șut din afara careului care s-a oprit în vinclul porții lui Niczuly, astfel că Academica Clinceni a trecut în avantaj. Deși Sepsi OSK a avut mai mult posesia până la final nu a reușit să mai modifice scorul astfel că Academica Clinceni s-a impus cu rezultatul de 2-1.

Cu această înfrângere Sepsi OSK se află pe poziția a patra în clasament, iar în ultima etapă din Play-Off va evolua pe propriul teren cu FC Botoșani, joi, 27 mai, cu începere de la ora 20:30.

Academica Clinceni - Sepsi OSK 2-1 (1-1)

Arbitru: Cătălin Popa. Asistenți: Adrian Vornicu, Romică Bîrdeș

Au marcat: Tănase (16’), Chunchukov (54’) - Aganovic (13’)

Cartonașe galbene: Bilali (41) - Vașvari (68), Dumiter (90+2)

Academica: A. Păun – Achim, Bilali, Patriche, Pârvulescu (A. Popa 46’) – Moulin (Ventura 86’), Cascini – Cordea, Chandarov (Dumitriu 66’), Tănase (Pashov 76’) – Chunchukov (Rusescu 76’). Antrenor: Marin Dună. 

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Fülöp L. 69’), Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Vașvari, Fofana (Achahbar 58’) – Eder Gonzalez (Golofca 58’), Purece (Petrila 58’), Aganovic - Dumiter. Antrenor: Leo Grozavu.

Marius Raczek 

Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.