SPORT 26 august 2022

Sepsi OSK întâlnește pe Rapid București, ocupanta locului secund

de Marius Raczek | 1021 vizualizări

Etapa a 7-a din Superliga programează sâmbătă, 27 august, cu începere de la ora 21.45, la Sfântu Gheorghe, partida dintre Sepsi OSK și Rapid București, o întâlnire dificilă, dar nu imposibilă, pentru trupa lui Cristiano Bergodi.

Au trecut deja șase etape de la startul ediției 2022-2023 a Superligii, iar Sepsi OSK este deocamdată „în cărți”, și aceasta mai ales datorită faptului că încă nu a cunoscut înfrângerea. Jocul din runda precedentă, de pe Cluj Arena, nu a fost unul tocmai ușor, chiar dacă adversara este o nou promovată, echilibrul din actuala ediție fiind reflectat de clasament, între poziția a șasea și a 13-a existând un ecart de numai trei puncte.

Desigur, Rapid București va fi un altfel de adversar, probabil cel mai valoros întâlnit în ultimele etape, și chiar de la începutul sezonului, dacă o exceptăm pe Universitatea Craiova. Antrenorul Cristiano Bergodi se va confrunta pentru această partidă și cu o absență. Este vorba despre Nicolae Păun, suspendat o etapă pentru cartonașul roșu din partida cu Universitatea Cluj, suspendare la care se adaugă și o penalitate sportivă în valoare de 740 lei, conform Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Tot la capitolul absențe poate fi încadrat și Bogdan Mitrea, căpitanul din ultimii ani, însă nu va lipsi doar de la acest meci, el urmând să-și continue cariera la Universitatea Craiova.

Rapid, antrenată de fostul internațional Adi Mutu, va veni la Sfântu Gheorghe de pe poziția secundă a clasamentului. Chiar dacă au suferit deja două înfrângeri, bucureștenii sunt echipa cu cele mai multe victorii din acest sezon, patru la număr. Mai mult, Rapid s-a dovedit a fi, până acum, o echipă pragmatică, marcând șase goluri, dar primind doar trei.

Sepsi OSK și Rapid București s-au întâlnit de trei ori în primul eșalon valoric. Toate cele trei partide s-au consemnat în ediția trecută, două în sezonul regulat și una în Play-Out. În sezonul regulat au fost două remize, 2-2 la Sfântu Gheorghe și 1-1 la București, apoi, în Play-Out, Rapid a câștigat pe Stadionul Giulești cu 1-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.