SPORT 16 septembrie 2022

Sepsi OSK întâlnește pe FC Botoșani în etapa a 11-a din Superliga

de Marius Raczek | 977 vizualizări

Sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 19:00, Stadionul Sepsi Arena va găzdui partida din etapa a 11-a, contând pentru Superliga, Sepsi OSK urmând a se afla față în față cu FC Botoșani.

După 10 etape disputate din actuala ediție a primului eșalon valoric, Sepsi OSK ocupă poziția a noua, desigur o imagine mai clară asupra clasamentului urmând să o avem atunci când se vor juca și partidele restante. Până în acest moment, Sepsi OSK a obținut trei victorii, din care doar una pe propriul teren, celelalte două, inclusiv etapa trecută, fiind consemnate în deplasare. Victoria de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, a fost binevenită, pentru că atât punctele din clasament, cât și moralul echipei ne pot da speranțe în tentativa obținerii unui nou rezultat pozitiv.

FC Botoșani are la activ doar nouă partide, una fiind amânată, cea cu FCSB, și ocupă poziția a 11-a, deși a avut un start bun de campionat cu trei victorii și două remize. Universitatea Craiova a întrerupt invincibilitatea echipei moldave, după care au urmat o remiză și alte două înfrângeri, ultima chiar pe propriul teren cu UTA Arad. Desigur, nivelul trupei antrenate de Mihai Teja este peste locul din clasamentul la zi, anunțându-se astfel un adversar incomod pentru partida de sâmbătă.

Bilanțul întâlnirilor directe este net favorabil echipei FC Botoșani, care în 15 partide s-a impus de șapte ori, trei victorii revenind covăsnenilor, alte cinci dispute terminându-se la egalitate. Sezonul trecut, FC Botoșani s-a impus în sezonul regulat, în retur consemnându-se egalitatea, pentru ca în Play-Out Sepsi OSK să se impună chiar la Botoșani, prin golul marcat de Tudorie.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.