SPORT 7 octombrie 2022

Sepsi OSK întâlnește liderul din Superliga

de Marius Raczek | 922 vizualizări

Duminică, 9 octombrie, cu începere de la ora 15:30, Sepsi Arena va găzdui una dintre cele mai grele partide pentru Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe urmând să vină liderul Superligii, FC Farul Constanța.

Superliga a ajuns la etapa cu numărul 13, și, cu toate că a avut evoluții fluctuante, Sepsi OSK a urcat pe poziția a cincea în clasament. Ediția din acest sezon este una extrem de echilibrată și favorizează cu precădere echipele cu prestații constante. Elevii lui Cristiano Bergodi au echilibrat balanța în ultimele runde, după trei înfrângeri consecutive venind trei victorii. Ca un aspect interesant, Sepsi OSK are un bilanț mai bun în deplasare, iar acum își poate îmbunătăți și situația partidelor jucate acasă.

Echipa antrenată de fostul mare internațional Gică Hagi conduce în clasament. FC Farul Constanța va veni la Sfântu Gheorghe din postura de lider, o singură înfrângere fiind trecută în acest sezon în dreptul trupei de la malul mării. Ultimele trei etape au adus Farului tot atâtea victorii, iar în ceea ce privește eficacitatea, cu un total de 24 de goluri, constănțenii sunt de asemenea cea mai în formă echipă de până acum în Superliga.

Cum din sezonul trecut FC Farul a preluat locul fostei Viitorul Constanța, în palmaresul partidelor directe figurează doar trei întâlniri, două în campionat și una în Cupa României. Referindu-ne strict la campionat, în ediția anterioară, Sepsi OSK și FC Farul și-au împărțit victoriile, întâlnindu-se doar în sezonul regulat. FC Farul a învins pe propriul teren cu 1-0, Sepsi OSK și-a luat revanșa, cu același rezultat, la Sfântu Gheorghe, printr-un gol marcat de Mitrea din penalty.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.